Sea Optiek

 

Sea Optiek is altijd voorzien van de nieuwste collecties van o.a.  Ray-Ban, Red-Bull, Persol, 21, Dolce&Gabbana,Roberto Cavalli, Bvlgari, Esprit, Lindberg, La font, Epos, Monkey Glasses, Sauren en Chopard.  Verder heeft Sea Optiek ook diverse special editions en limited editions in huis. Voor zowel montuurkeuze, als de oogmeting[met de modernste apparatuur] word ruim de tijd genomen.

Tevens is Sea Optiek het adres om contactlenzen aan te laten meten en kostenloos uit te proberen, en heeft het een ruime collectie vloeistoffen in huis. Ook kunt u hier terecht voor cadeaubonnen, etuis en brilkettingen!

Voor zowel de zonnenbrillen als de brilcollectie geld dat er voor ieder wat wils is.

De zonnebril prijzen beginnen bij €49 en de correctiemonturen bij €89, natuurlijk geheel afhankelijk van het gekozen merk & model.

 

Oogmetingen

Bij Sea Optiek kunt u van Maandag tot en met Zaterdag zonder afspraak uw ogen laten meten. Als u liever wel een afspraak maakt is dat natuurlijk ook mogelijk.

De oogmetingen zijn kosteloos,de resultaten worden in onze administratie bewaard. Desgewenst word de oogdruk ook door ons gemeten!

 

Contactlenzen

 

Ook voor contactlenzen bent u bij ons aan het goede adres. Nieuwe contactlensaanpassingen doen we graag op afspraak, waarbij we eerst een oogmeting doen en aansluitend een contactlensonderzoek waarbij ook type en maat v/d lens bepaalt worden. Alle zachte lenzen mag u bij ons 1 maand[inclusief vloeistof] gratis uitproberen, zodat u in alle rust kunt bepalen of het u bevalt! Natuurlijk kunt u bij ons ook harde contactlenzen laten aanpassen.

 

Thema weekenden

 

Een aantal keer per jaar organiseert Sea Optiek een thema weekend. Tijdens zo'n weekend is er de gehele collectie van 1 of 2 grote merken te bewonderen. Onder het genot van een hapje en drankje, kunt u rustig de hele collectie zien. U bent van harte welkom om zo'n weekend bij te wonen, hou voor data en merken deze website in de gaten!

 

Rolstoeltoegankelijk

 

Sinds september 2009 is onze winkel ook toegankelijk voor (elektrische) rolstoelen.

 

 

 

Graag tot ziens bij Sea Optiek,

 

Michel&Anita