Lekker op vakantie?
Neem daglenzen mee!!
Nu een hele maand daglenzen al vanaf €35!

De vakantieperiode komt er weer aan. Ga je op vakantie in Europa of bijv. naar Amerika, Canada, Australie, Nieuw Zeeland? Vraag dan de GRATIS Zandvoort Cashback Card aan.
 
Niet alleen in Nederland te gebruiken maar ook in 46 andere landen bij meer dan 140.000 kortingspartners. Je ontvangt achteraf 1 - 5% Cashback op jouw bankrekening (Korting) en 1 tot 4 shoppingpoints per 100 euro. Deze Shoppingpoints kan je weer inwisselen voor een mooie Shoppingdeal (Wereldwijd).
 
Natuurlijk kunt u ook in Zandvoort terecht met De Zandvoort Cashback Card bij circa 30 winkeliers, restaurants en beachclubs. Dat wordt heel voordelig verkoeling zoeken de aankomende dagen.
Ook wij hebben ons aangesloten! Kom dus snel langs met uw cashback card voor extra korting op uw aankopen!
 
 
www.cashbackworld.com/nl/registration/partner/55301212
 

Met hemelsvaart en pinksteren zijn wij natuurlijk gewoon open! 

Wij zijn genomineerd voor de titel winkelier van het jaar in de categorie Opticiens.
Bij deze willen wij iedereen bedanken die ons genomineerd heeft, wij voelen ons vereerd!
Vind u ook dat wij moeten winnen?
Stem dan nu op ons via onderstaande link en maak kans op leuke prijzen!
Michel & Anita
https://www.winkelierverkiezing.nl/#did7615

Nieuw binnen Bij Sea Optiek Porsche Design!


          

Nu nieuw bij Sea Optiek Redbull!! 
Kom de nieuwe zomercollectie bekijken! 

De nieuwe zonnebrillen collectie van Ray-Ban is binnen!
Tevens hebben wij 2 nieuwe zonnebrillen merken binnen: Esprit en Twenty one!

Gewijzigde openingstijden :
1e & 2e kerstdag gesloten 
31 December 13-17 uur
Nieuwjaarsdag gesloten 
Wij wensen u fijne feestdagen

Wegens het overlijden van Tom, de broer van Michel, zijn wij a.s. zaterdag vanaf 14.30 gesloten en a.s maandag de hele dag.
Zondag zijn wij weer open en vanaf dinsdag uiteraard ook weer!
Bedankt voor uw begrip,
Michel & Anita 

De oog apk weken zijn weer begonnen! De dagen worden weer korter en donkerder, het ideale moment om uw ogen te laten controleren! Kom daarom in oktober en november langs voor een gratis en vrijblijvende oogmeting.
Koopt u in de actieperiode een complete multifocale bril dan krijgt u een Zeiss VR One Plus cadeau! Met virtual reality waant u zich in een nieuwe werkelijkheid. U beslist wat u doet,waar u loopt of waar u naar kijkt in een gecreëerde omgeving. Niet gek dat VR daarom steeds meer nieuwe toepassingsgebieden heeft, voorheen waren het vooral jongeren die Vr gebruikten voor videogames. Tegenwoordig zijn het juist volwassenen die ervaring hebben met de virtuele realiteit, denk aan het bekijken van een film of een toekomstig huis en het maken van een reis naar de andere kant van de wereld. Er zijn legio voorbeelden en VR is nog steeds in ontwikkeling.
Zo kunt u bijvoorbeeld:
* 360 graden videos bekijken
*Een achtbaanrit maken of bungeejumpen
*Virtuele rondleidingen maken door oa het witte huis en amsterdam of een museum bezoeken
De zeiss VR One plus is speciaal ontwikkeld om uw VR belevig optimaal te maken en dan ook zeker een aanwinst voor tijdens de donkere dagen of als u wat minder mobiel bent!Wij wensen alle vaders een fijne vaderdag! 
Om dit te vieren geven wij vandaag 10% korting op alle zonnebrillen! 

1e & 2e pinksterdag zijn wij geopend van 12-17 

Met hemelsvaartdag zijn wij geopend van 10-17

Wegens koningsdag zijn wij morgen gesloten! Wij wensen u allen een fijne koningsdag en zijn u zaterdag graag weer van dienst! 

1e & 2e paasdag zijn wij geopend van 12-17

Van zondag 7 januari tot en met zondag 14 januari 2018 zijn wij gesloten. Wij wensen u allen alvast een fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar! Michel & Anita - Sea Optiek

Wij wensen u fijne feestdagen & een gelukkig nieuwjaar!
Openingstijden feestdagen:
24 december : 12-17
25 & 26 december : gesloten
31 december : 12-17
1 januari 2018 : gesloten

De uitverkoop is weer begonnen! Vanaf vandaag tot en met 9 December alle 2017 monturen voor €15 bij gelijktijdige aankoop van een paar glazen! Kom snel langs op=op! 

De apk voor je ogen weken zijn weer begonnen bij sea optiek! Dat betekent 2 maanden lang veel voordeel en leuke acties! Kom in oktober en november binnen voor een gratis oogmeting en ontvang een leuke attentie!!!

Actie 1: bij aankoop van een multifocale bril krijgt u naar keuze een enkelvoudige zonnebril óf een wijnpakket kado!

Aktie 2: enkelvoudige complete rayban bril vanaf 199 euro!

Kom dus naar sea optiek tijdens de oog apk maanden oktober en november!

De nieuwe zonnebrillen en correctie monturen van Prada zijn binnen! Hiermee is de 2017 zonnebrillen collectie compleet dus kom snel kijken !

De nieuwe zonnebrillen collectie van Roberto Cavalli en brillen collectie van William Morris zijn binnen

De nieuwe Chopard zonnebrillen en correctie monturen zijn binnen!  Kom snel langs om deze prachtige brillen te bewonderen! 

De nieuwe zonnebrillen collectie van Persol is binnen! De nieuwe zon en correctie collecties van Bvlgari zijn binnen! Er zitten ook weer een aantal mooie specials tussen! Kom snel kijken, tot ziens Sea Optiek


Benieuwd wat een multifocale contaclens is en voor u kan betekenen? Bekijkt u dan dit filmpje eens!

Lensdrager en last van seizoensgebonden allergie? Je bent niet alleen! Bijna 30% van de wereldbevolking vertoont een vorm van allergie.
Wist je dat DAILIES® AquaComfort Plus® daglenzen allergie symptomen zoals roodheid, prikken en tranen, kunnen verlichten? 
Deze daglenzen verfrissen je ogen telkens als je knippert. ’s Avonds gooi je ze weg, en s’morgens neem je gewoon een vers paar!

Graag tot ziens,

Michel&Anita 
Sea Optiek

Nieuw in onze collectie Roberto Cavalli! Deze prachtige nieuwe collectie is vanaf nu bij ons in huis!

12:48, 27 jan 2013

vanaf heden kunnen wij meteen uw ziektekosten declareren. dit houdt in dat wij aan de hand van uw zorgpasje kunnen zien hoeveel u vergoed krijgt en dat ook direct regelen (wij brengen dit bedrag meteen in mindering op uw factuur)!


16:18, 5 aug 2012

kom nu langs voor een gratis BRIL-SERVICE-BEURT!
uw bril wordt op diverse punten gecontroleerd, schoongemaakt en goed afgepast!


19:48, 20 sep 2011

kom nu bij ons gratis zachte zachte contact lenzen laten aanpassen! U mag ze een maand gratis uitproberen en de vloeistof krijgt u er gratis bij!


11:14, 20 jul 2011

vind u contactlenzen dragen duur?bij seaoptiek kan het al vanaf 11 euro per maand met het unieke seaoptiek lenzenlease plan!