Wij wensen alle vaders een fijne vaderdag! 
Om dit te vieren geven wij vandaag 10% korting op alle zonnebrillen! 

1e & 2e pinksterdag zijn wij geopend van 12-17 

Met hemelsvaartdag zijn wij geopend van 10-17

Wegens koningsdag zijn wij morgen gesloten! Wij wensen u allen een fijne koningsdag en zijn u zaterdag graag weer van dienst! 

1e & 2e paasdag zijn wij geopend van 12-17

Van zondag 7 januari tot en met zondag 14 januari 2018 zijn wij gesloten. Wij wensen u allen alvast een fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar! Michel & Anita - Sea Optiek

Wij wensen u fijne feestdagen & een gelukkig nieuwjaar!
Openingstijden feestdagen:
24 december : 12-17
25 & 26 december : gesloten
31 december : 12-17
1 januari 2018 : gesloten

De uitverkoop is weer begonnen! Vanaf vandaag tot en met 9 December alle 2017 monturen voor €15 bij gelijktijdige aankoop van een paar glazen! Kom snel langs op=op! 

De apk voor je ogen weken zijn weer begonnen bij sea optiek! Dat betekent 2 maanden lang veel voordeel en leuke acties! Kom in oktober en november binnen voor een gratis oogmeting en ontvang een leuke attentie!!!

Actie 1: bij aankoop van een multifocale bril krijgt u naar keuze een enkelvoudige zonnebril óf een wijnpakket kado!

Aktie 2: enkelvoudige complete rayban bril vanaf 199 euro!

Kom dus naar sea optiek tijdens de oog apk maanden oktober en november!

De nieuwe zonnebrillen en correctie monturen van Prada zijn binnen! Hiermee is de 2017 zonnebrillen collectie compleet dus kom snel kijken !

De nieuwe zonnebrillen collectie van Roberto Cavalli en brillen collectie van William Morris zijn binnen

De nieuwe Chopard zonnebrillen en correctie monturen zijn binnen!  Kom snel langs om deze prachtige brillen te bewonderen! 

De nieuwe zonnebrillen collectie van Persol is binnen! De nieuwe zon en correctie collecties van Bvlgari zijn binnen! Er zitten ook weer een aantal mooie specials tussen! Kom snel kijken, tot ziens Sea Optiek


Benieuwd wat een multifocale contaclens is en voor u kan betekenen? Bekijkt u dan dit filmpje eens!

Lensdrager en last van seizoensgebonden allergie? Je bent niet alleen! Bijna 30% van de wereldbevolking vertoont een vorm van allergie.
Wist je dat DAILIES® AquaComfort Plus® daglenzen allergie symptomen zoals roodheid, prikken en tranen, kunnen verlichten? 
Deze daglenzen verfrissen je ogen telkens als je knippert. ’s Avonds gooi je ze weg, en s’morgens neem je gewoon een vers paar!

Graag tot ziens,

Michel&Anita 
Sea Optiek

Nieuw in onze collectie Roberto Cavalli! Deze prachtige nieuwe collectie is vanaf nu bij ons in huis!

12:48, 27 jan 2013

vanaf heden kunnen wij meteen uw ziektekosten declareren. dit houdt in dat wij aan de hand van uw zorgpasje kunnen zien hoeveel u vergoed krijgt en dat ook direct regelen (wij brengen dit bedrag meteen in mindering op uw factuur)!


16:18, 5 aug 2012

kom nu langs voor een gratis BRIL-SERVICE-BEURT!
uw bril wordt op diverse punten gecontroleerd, schoongemaakt en goed afgepast!


19:48, 20 sep 2011

kom nu bij ons gratis zachte zachte contact lenzen laten aanpassen! U mag ze een maand gratis uitproberen en de vloeistof krijgt u er gratis bij!


11:14, 20 jul 2011

vind u contactlenzen dragen duur?bij seaoptiek kan het al vanaf 11 euro per maand met het unieke seaoptiek lenzenlease plan!